Olasz kolbász, cukkini és makaróni leves (alacsony szénhidráttartalmú tésztával) – Kalyn konyhája

0
Olasz kolbász, cukkini és makaróni leves (alacsony szénhidráttartalmú tésztával) – Kalyn konyhája

Az olasz kolbász-, cukkini- és makarónileves olyasmi, amit évek óta készítek Denny családi bulikra, és mindig nagy siker! Ezt a receptet pedig frissítettük, hogy Fiber Gourmet könnyű könyököt használjunk sok alacsonyabb szénhidráttartalmú összetevővel, így ez a leves csak körülbelül 9 nettó szénhidrátot tartalmaz adagonként!

PIN kód az Olasz Kolbászlevest, hogy később is elkészíthesd!

Ez Olasz kolbász-, cukkini- és makarónileves Régóta kedvenc levesrecept, és sokszor elkészítettem családi összejövetelekre, vagy az éves szilveszteri levespartira. Tökéletes az évszakban, amikor hűvösebbek az éjszakák, de még van cukkini a kertből, de ez is egy olyan recept, amiért érdemes beszerezni pár apró cukkinit!

És amikor frissíteni akartuk ennek a levesnek a fotóit, Karával úgy döntöttünk, hogy kísérletezünk a használatával Fiber Gourmet könnyű könyökök (affiliate link) a makarónihoz a levesben! Kicsit több őrölt olaszkolbászt is használtunk, és ezek a változtatások a szénhidrátszámlálót körülbelül 9 nettó szénhidrátra csökkentették adagonként, amivel lefogadom, hogy ez a leves sokak számára sokkal vonzóbb lesz.

Résztvevői vagyunk az Amazon Services LLC Associates Programnak, egy olyan társhirdetési programnak, amelynek célja, hogy lehetőséget biztosítson számunkra, hogy díjakat keressünk az Amazon.com és a kapcsolódó webhelyek linkjeivel. Az Amazon munkatársaként a megfelelő vásárlásokból keresek.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply