Pepperoni Pizza Poppers – fűszeres déli konyha

6
Pepperoni Pizza Poppers – fűszeres déli konyha

Szuper gyerekbarát előételt keresel, amely könnyen elkészíthető, csak néhány könnyen megtalálható hozzávaló kell hozzá, és nincs szükség mérésre? Ezek a kis Pepperoni Pizza Popperek megfelelnek a számlának.

Pepperoni Pizza Poppers mini muffinformában.

Félhold tekercs tészta

A Crescent Roll Dough finom vajas héjat képez ehhez a falatnyi előételhez. Imádok félhold tekercs tésztát használni a konyhában a gyors és egyszerű receptekhez. Használhat félhold tészta csöveket vagy félhold lapokat.

Pizza Poppers mini muffin formában.

Hogyan készítsünk Pepperoni pizzapoppert

Kezdje egy csomag félhold tekercsekkel, vágja kis négyzetekre, formálja egy mini muffin tepsibe, tépje be egy kis krémsajttal és pizzaszósszal, szórja meg egy kis oregánóval, mozzarella sajttal és mini pepperonissal, és tegye be a sütőbe. . Tíz perccel később meleg és vajas kis falatokat fogyaszthat a finom pizzából.

Mindegyik félhold tészta téglalapot 4 részre vágjuk.

Nemrég készítettem ezeket a tésztával együtt, amikor a fiam edzés után vacsorázni vitte a teniszcsapatot. 10 éhes tinédzsernek főzni nem könnyű feladat. Miután ettek, még maradt egy kis tészta, de egy pizza poppert is lehetett találni. Néhányat el kellett volna rejtenem magamnak. (Megjegyzés: eredetileg 2013. május 9-én tették közzé.)

Közeli kép a Pepperoni Pizza Popperről.
Kezében egy Pepperoni Pizza Popper.

További receptek Pepperoni használatával

  • Permetezzen be egy mini muffin tepsit főzőpermettel, és melegítse elő a sütőt 375 fokra.

  • A félhold tésztát kinyújtjuk és 2 egymáshoz ragasztott háromszögből álló négyzetekre osztjuk. Vegye ki az egyes négyzeteket, és nyomja meg a varrást, hogy lezárja. 4 kisebb négyzetre vágjuk. A 2 tartály félholdtészta közé 32 darab tésztát kell kapnia (ha jól számoltam). Nem baj, ha egy kicsit elromlanak.

  • Tészta négyzeteket nyomkodj le mini muffinformákba, úgy formázd őket, hogy illeszkedjenek az aljukhoz és az oldalukhoz.

  • 2 kanál segítségével tegyen egy kis mennyiségű krémsajtot (talán 1/2 teáskanálnyit, de teljesen egyéni ízlés szerint) minden tésztával töltött muffin csésze aljába.

  • A krémsajt tetejére minden csészébe kanalazzon egy kis pizzaszószt (talán 1 teáskanálnyit).

  • A tetejére pizzaszósz egy kis oregánóval és mozzarella sajttal megszórva. Helyezzen 3-4 mini pepperonist mindegyik popper tetejére.

  • Tedd a sütőbe 10-12 percre, de 8 perc elteltével ellenőrizd, mert biztosan nem akarod megégetni ezeket a srácokat.

  • Hagyja hűlni a serpenyőben egy-két percig, amíg elég hideg lesz ahhoz, hogy kezelni tudja. Ha a serpenyőt egy másik adaghoz használja, a legjobb, ha hagyja kihűlni, mielőtt a tésztát beletenné.

Szeretné menteni ezt a receptet?

Eredeti közzététel: 2013. május 9.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply