Pizza Dip Ring – fűszeres déli konyha

2
Pizza Dip Ring – fűszeres déli konyha

A Pizza Dip Ring egy egyszerű előétel, amely vajas kekszgolyókat tartalmaz, amelyek egy szuper krémes és sajtos pizzamártogatós körben sülnek, mini pepperonival. Nagyszerű játéknapra vagy bulira.

Pizza Dip gyűrű öntöttvas serpenyőben.

Krémes sajtkeverék

A közepén krémsajtból, ricotta sajtból, mozzarella sajtból és parmezán sajtból készült krémes, sajtos keverék található. Ez egy csomó sajt! A tetejére pizzaszósz, pepperoni és még több sajt kerül.

Kekszgolyók

A vajas kekszgolyókat olyan egyszerű elkészíteni hűtött kekszből. használom Southern Buttermilk Grands keksz de bármilyen stílusú Grands keksz használható. Vágja félbe az egyes kekszet, és forgassa golyóvá. A kekszet fokhagymával, olasz fűszerekkel és zúzott pirospaprika pehelyekkel ízesített olívaolaj keverékkel kenjük meg.

Pizza Dip Ring, tetején mini pepperonis.

Szükséges felszerelés

Szükséged lesz a nagy öntöttvas serpenyő vagy bármilyen nagy tűzálló serpenyőben.

Főzési idő

A sütési idő a serpenyő méretétől függően változhat, ezért használja becslésként. Valószínűleg jó 45 percet vesz igénybe, amíg a keksz teljesen megsül. Lehet, hogy le kell fednie velük alufólia utána 30 perc hogy ne barnuljanak túl a tetejük.

Adjon hozzá további feltéteket

A pepperoni helyett vagy mellett használhatunk morzsolt kolbászt, gombát, fekete olajbogyót vagy zöldpaprikát.

Pizza Dip Ring tárolása

A legjobb azonnal fogyasztani, de légmentesen záródó edényben 3 napig hűthető. Javaslom a kekszgolyókat sütőben vagy légsütőben melegíteni, de a sajtos mártogatós mikrohullámú sütőben süthető.

Kézzel felvesz egy keksz labdát sajttal.

További fantasztikus játéknapi mártások

  • Melegítse elő a sütőt 350 fokra. Egy nagy öntöttvas tepsit kivajazunk.

  • Egy nagy tálban keverjünk össze krémsajtot, ricotta sajtot, 2 csésze mozzarella sajtot, parmezán sajtot és 1 1/2 teáskanál olasz fűszerkeveréket.

  • A sajtkeveréket az öntöttvas serpenyő közepére halmozzuk.

  • Mindegyik kekszet félbevágjuk, és mindegyik darabot golyóvá forgatjuk. Rendezd őket körbe a sajt köré.

  • Öntsük a pizzaszószt a sajtdomb tetejére. A tetejére szórjuk a pepperoni felét. A maradék mozzarella sajtot a pepperoni tetejére szórjuk, majd a többi pepperoni részét a sajt tetejére rendezzük.

  • Egy kis tálban keverjük össze az olajat, a fokhagymát, az olasz fűszereket és a pirospaprika pelyhet. Kenjük meg a keksz tetejét.

  • 45 percig sütjük. 30 perc múlva fedjük le alufóliával, ha túl barnulna.

Szeretné menteni ezt a receptet?

hasonló hozzászólások

Leave a Reply