Rántott Pimento sajtgolyók Ranch mártogatós szósszal

2
Rántott Pimento sajtgolyók Ranch mártogatós szósszal

Fried Pimento Cheese Balls- Forró, ragacsos sült sajtgolyók ropogós bevonattal, szalonnával kirakva, krémes írós ranch öntetbe mártva. Ez egy előétel, amely leveszi a zokniját. Ez vetekszik a Fried Crawfish Etouffee Balls-al, mint a legjobb sült golyó, amit valaha készítettem.

Három sült Pimento sajtgolyó egy tányéron, egyet beleharapva.

De vigyázz, hogy ne egyél túl sokat. Szuper dúsak és nehezek, és hasfájást okozhatnak, ha az ember túlságosan kényezteti magát. Kérdezd csak meg a fiamat.

Pimento sajt

A déliek szeretik a pimento sajtjukat. Ha nem délen nőtt fel, valószínűleg nem érti ennek az élénk narancssárga főzetnek a varázsát, amely többnyire reszelt cheddar sajtból és majonézből áll. Ha nem volt olyan szerencsés, hogy fiatalon találkozott a pimento sajttal, akkor megszokni kell. De ha egyszer ráérez, nincs visszaút.

Sajtgolyók egy tányéron Ranch tállal.

Típusú sajt sült Pimento sajtgolyókhoz

A Pimento sajtot legjobb éles cheddarral vagy extra éles cheddarral készíteni. Azt akarod, hogy legyen valami íze. Ehhez a recepthez az éles fehér cheddar és az éles sárga cheddar kombinációját használom. Ha szeretné, használhatja az összes sárga cheddart.

Ajánlott felszerelés

Sült Pimento sajtgolyók egy tányéron.  Egy harapással.

További Pimento sajt receptek

  • Az öntet elkészítéséhez keverje össze a ranch mixet, az írót és a majonézt egy tálban, és hűtse le.

  • Egy közepes tálban keverje össze mind a 3 sajtot, a majonézt, a pimentót, a hagymát, a cayenne borsot és a szalonnát. Jól keverjük össze, és tegyük hűtőbe 2-3 órára vagy egy éjszakára.

  • Formázz a sajtkeverékből 1 és 1/2 hüvelykes golyókat. Tegye a tejet, a lisztet és a panko morzsát 3 különböző tálba. A lisztet és a panko morzsát enyhén sóval ízesítjük. A golyókat lisztbe, majd tejbe mártjuk, végül panko morzsával bevonjuk. Tegyük egy tálcára, és 1 órára fagyasztjuk le.

  • Öntsön 2 hüvelyk olajat egy holland sütőbe, és melegítse fel az olajat 350 fokra. Egyszerre 4-6 golyót süssünk kb. 2 percig, majd fordítsuk meg, és főzzük további 2 percig, vagy amíg enyhén barnák, melegek és ragacsosak a közepén. Ha szükséges, a megsült golyókat 200 fokos sütőben melegen tartjuk.

  • Tálalja a Pimento sajtgolyókat a Ranch-en.

Szeretné menteni ezt a receptet?

hasonló hozzászólások

Leave a Reply