Sült Buffalo Wings – ULTRA ROPOGOZÓ!!

0
Sült Buffalo Wings – ULTRA ROPOGOZÓ!!

Nincsenek hamis ígéretek – ezek a nagyon ropogósra sült bivalyszárnyak, amelyek teljes egészében sütőben készülnek! A mára világhírű Cooks’ Illustrated technikával a bőr olyan megrázóan ropogós, hogy nehéz elhinni, hogy nem sültek meg.

Ne higgy nekem? nem hibáztatlak! Nézze meg és hallja meg a receptvideóban……

Szuper ropogósra SÜLT Buffalo Wings!

Az internetben az a nagyszerű, hogy rengeteg lehetőség közül választhat minden olyan recepthez, amelyre a szíve vágyik.

Az a rossz dolog az internetben, hogy a Google keresési eredményeit át kell szűrni, és olyan receptet találni, amely valóban az ígéretek szerint működik, és pontosan az, amire vágyik.

Tehát a következőt ígérem: Ha szereted a tökéletesen fűszerezett, ropogós bivalyszárnyakat, amelyeket egy klasszikus fűszeres, vajas bivalyszószba dobálnak, édes árnyalattal, és inkább kerülöd a rántással járó rendetlenséget és kalóriákat, akkor ez a The One.

Ezek nem csak „elég ropogósak, de mégsem olyanok, mintha rántották volna őket”. Ezek a szárnyak nagyon ropogósak. Olvasson több száz beszámolót azoktól, akik kipróbálták!

Halom bivalyszárny kéksajtos mártogatóssal és zellerrudakkal

Nem látod, mennyire ropogós a bőrük, amikor megfojtottam őket abban a pompás bivalyszószban, ezért itt van egy fotó sima, egyenesen a sütőből kivéve. Ha pedig van 90 másodperced, nézd meg a recept alatti videót, hogy megtehesd hall milyen ropogósak!

Ezek a sütőben sült szárnyak annyira ropogósak, hogy azt hinnéd, rántották őket! Meg fogsz döbbenni, milyen egyszerű ezeket elkészíteni! recepttineats.com

A recept nevetségesen egyszerű, és ez a zseniális felfedezés a Cook’s Illustrated csodálatos emberei, akik a tudomány segítségével kitalálták, hogyan készítsenek igazán ropogós szárnyakat a sütőben.

Hogyan készítsünk rendkívül ropogós bivalyszárnyakat a sütőben

Ennek a receptnek a 2 egyedi lépése, amely mindent megváltoztat:

1. sütőpor (titkos hozzávaló!) – a szárnyakat sütőporba dobja, amely felszívja a nedvességet a bőr felszínére, és elősegíti, hogy ropogós legyen. Biztos lehet benne, hogy egyáltalán nem érzi a sütőpor ízét; és

2. alacsony, majd magas fokozaton sütjük – általában a bőr alatti zsír az oka annak, hogy a sült szárnyak nem igazán ropogósak. Ebben a receptben először alacsony hőfokon kezdjük, ami megolvasztja a bőr alatti zsírt, majd feltekerjük a sütőt, amitől szuper ropogós lesz a bőr!

Hogyan készítsünk ropogósra sütőben sült bivalyszárnyat

Amire szüksége van a ropogósra sült bivalyszárnyhoz

És itt van egy kép, amire szüksége van.

1. A ropogósra sült szárnyak

Hozzávalók ropogós sütőben sült csirkeszárnyhoz

2. A bivalyszósz

A Franks csípős szósz csípősségének, a vajas finomságnak és az édes finomságnak a tökéletes kombinációja.

Mi illik a bivalyszószba
Hogyan készítsünk bivalyszószt csirkeszárnyhoz
Igazán ropogós, sütőben sült bivalyszárnyak – itt nincs hamis ígéret, ezek a szárnyak nagyon ropogósak és hihetetlenül könnyen elkészíthetők. Klasszikus bivalyszósszal megforgatva kéksajtszósszal tálaljuk. Nézze meg a receptvideót, hogy HALLGATJA, milyen ropogósak ezek! recepttineats.com

3. Kéksajtos mártogatós

Tudom, hogy vannak, akik nem rajonganak a kéksajtos mártogatósért – de én mindenben benne vagyok!! Valójában nagyon szeretem a kéksajtos mártogatóst, szeretem, ha az enyém kicsit csomós marad, így kapok egy kis kéksajtot. De általában az éttermek teljesen simán szolgálják fel. Menj azzal, ami ráz a hajód!

Hogyan készítsünk kéksajtos mártogatóst bivalyszárnyhoz

Zeller?? IGEN!

Ropogós szárnyak + csípős, vajas bivalyszósz + földes, krémes kéksajtos mártogatós + friss, ropogós zeller = VARÁZSLATOS KOMBINÁCIÓ

Nem tudom, ki fedezte fel, de Nobel-díjat érdemelnek. Emlékszem, amikor először próbáltam ki, hunyorogva nézegettem a zellerrudakat, és arra gondoltam: „ki veszne rájuk?”. De működnek! Ez olyan, mint a tökéletes módja annak, hogy újraindítsd az ízlelőbimbóidat az egyes szárnyak között!

Közelről bivalyszárnyat kéksajtos dipbe mártva

Teljesen összezavarod magad, ha megette őket. Egyszerűen nem lehet elegánsan szárnyat enni. Buffalo szósszal kenjük be a száját. Jól teszed, ha tiszta marad az inged.

De ez mind része a Buffalo Wings élményének, igaz? A drámai csörömpölés, ahogy a csupasz csontokat egy tálba dobod. Nyomd meg az ajkaidat. Szopjon tisztára minden ujját.

Merüljön el egy másikért.

IGEN, KÉREM. – Nagi x


Ropogós Sült Buffalo Wings
Nézd meg, hogyan kell elkészíteni

SZIVATTYÚJA FEL A HANGERŐT, hogy hallja, milyen ropogósak!!

Többre éhes? Iratkozz fel az enyémre hírlevél és kövessen tovább Facebook, Pinterest és Instagram az összes legújabb frissítéshez.

Közelkép a Buffalo Wingsről – ropogósra sült, bivalyszószba dobott szárnyak

Igazán ropogós sütőben sült bivalyszárny

Adagok8

Koppintson vagy vigye az egérmutatót a méretezéshez

Recept videó fent. Ez a recept a Cook’s Illustrated által felfedezett zseniális technikát alkalmazva olyan csirkeszárnyakat készít a sütőben, amelyek olyan ropogósra sülnek, hogy nehéz elhinni, hogy nem sültek át. Klasszikus bivalyszószba dobva, kéksajtos mártogatós körettel és zellerrudakkal tálalva az egyik legzseniálisabb ételkombinációt kapod, amit ez a világ valaha látott! A teljes GYIK elérhető az eredeti Crispy Baked Wings-ben (a recept alatt görgessen).

Utasítás

Ropogósra sült szárnyak

 • Szárítsuk egy éjszakán át (opcionális) Ha előre tervezi, tegyük rácsra a szárnyakat egy peremes tepsire, és hagyjuk egy éjszakán át a hűtőben száradni. Alternatív megoldásként szárítsa meg őket papírtörlővel.

 • Előmelegítjük a sütőt 250°F/120°C-ra (minden sütőtípus). Tegyen egy sütőpolcot a sütő alsó negyedébe és egyet a felső negyedbe.

 • Sorolja ki a tálcát fóliával. Helyezzen egy rácsot a tálcára, majd permetezze be az állványt olajjal.

 • Dobj szárnyakat – Helyezze a szárnyakat egy nagy tálba. Szórjuk rá a sütőport és a sót. Használja a kezét, hogy jól feldobja (vagy cipzárral zárható zacskóba rázza), hogy egyenletesen bevonja a szárnyakat.

 • 30 percig sütjük alacsony hőfokon – Helyezze a szárnyakat bőrös oldalukkal felfelé a rácsra (ha jól illeszkedik, összezsugorodik). A sütő alsó polcán 30 percig sütjük.

 • 40 percig sütjük magas hőmérsékleten – Helyezze fel a tálcát a magasabb polcra, és kapcsolja be a sütőt 220 °C-ra (minden sütőtípus). További 40-50 percig sütjük, közben félig megforgatjuk a tálcát. A szárnyakat nem kell megfordítani. Akkor vannak készen, amikor sötét aranybarnák és nagyon ropogós a bőrük.

 • Beleöntjük a szószba – Tegye át a szárnyakat egy nagy tálba. Öntsük le a szósszal és forgassuk bevonni. (Alternatív megoldásként a szárnyakat sima bivalymártással tálaljuk).

 • Szolgál azonnal kéksajtos mártogatóssal (szárnyra és zellerrudakra is)!

Kéksajtos mártogatós

 • A kéksajtot tejföllel simára törjük (vagy ízlés szerint).

 • Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és jól összekeverjük, majd tejjel a kívánt állagúra elérjük. Hűtőben tároljuk, amíg szükséges. Tálalás előtt 15 perccel vegyük ki a hűtőből.

Megjegyzések a recepthez:

1. Szárnyak – Bár ezt a receptet egész csirkeszárnyakhoz is használhatom, én szívesebben használom a wingettet és a dobot, hogy könnyebb legyen bevonni a sütési teljesítményt, hogy mindenütt ropogósak legyenek, és könnyebben fogyaszthatók. Vásárolja meg őket előre vágva, vagy nézze meg itt, hogyan vághatja saját magát (2,15 kg/4,3 font egész szárnyra lesz szüksége 2 kg/4 font szárnyas és dobos dob elkészítéséhez, figyelembe véve a kidobott szárnyvégeket).
2. Sütőpor – Használjon alumíniummentes sütőport, ha talál, az íze semleges. Ha nem találja, teljesen rendben van – csak ügyeljen arra, hogy a szárnyakat nagyon jól feldobja, hogy egyenletesen bevonódjon, mert nem akar sehol vastag foltokat a sütőporból.
A sütőpor a felháborítóan ropogósra sült szárnyak titka, amelyet a Cooks’ Illustrated / America’s Test Kitchen fedezett fel. NE tévessze össze a szódabikarbónával /bikarbonát szóda (ez ehetetlen).
3. Franks forró szósz – Ha Ausztráliában tartózkodik, megtalálja a Frank’s Hot Sauce-t a Coles és Woolworths-ben abban a részben, ahol paradicsomszósz, tabasco stb. Körülbelül ugyanannyiba kerül, mint a többi csípős szósz. Ha nem találja a Franks-t, akkor bármilyen más csípős szósz megfelel. Még a sriracha is működik – csak adj hozzá 1 teáskanál cukrot.
4. Általános megjegyzések:
* Só – csak kis mennyiség szükséges, ez egy olyan jelenség, amit nem tudok megmagyarázni, de ez a kis mennyiség tökéletesen fűszerezi a 2 kg/4 font szárnyasokat ezzel a sütési módszerrel.
* Sütés közben összezsugorodnak, mert a bőr alatti zsír kiválik (olvad), így szuper ropogóssá válnak. Így kényelmesen elhelyezhetők az állványon.
* Ők JUICY nem száraz, a hosszú főzési idő ellenére. Ugyanis az első sütés alacsonyabb hőfokon alig főzi meg őket, csak a zsírját olvasztja fel.
* Ezek aranybarnára sülnek, nem mély aranybarnára. Tudni fogja, hogy elkészültek, mert a bőr gyönyörű és ropogós lesz.

5. Forrás: A szárnyak receptje Cook’s Illustrated „Meats Book” szakácskönyvéből származik. A szósz receptje saját.
6. Újramelegítés: Hagyja kihűlni a szárnyakat (nem szószba dobva), majd fedje le és hűtse le. A bőr ráncos lesz és felpuhul. Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra/390°F-ra. Nyújtsa ki a szárnyakat a tálcára, bőrös felével felfelé, és süsse 5-8 percig, vagy amíg a bőr felfúvódik, így a ráncok kisimulnak és újra ropogóssá válnak. 100%-ban tökéletesen működik!
7. Előre: Ezek mindaddig ropogósak maradnak, amíg a szárnyak melegek, tehát körülbelül 20-30 percig. A bőr a szószba dobás után körülbelül 10-15 percig marad ropogós, majd ezt követően kezd megpuhulni, de nem ázik be, egészen 30 percig. Ha a szószba dobás után felmelegítjük, eláznak.
8. Átfogó GYIK az eredeti Truly Crispy Oven Baked Wingsben kapható.
9. Táplálkozás sima ropogós szárnyakhoz (419 cal) és a csípős szósszal (476 cal) együtt, mindkettő 8 adagot feltételezve. Vegye figyelembe, hogy a szárnyak úgy lettek beállítva, hogy tükrözzék a kinyomtatott zsír mennyiségét (a tálcáról leöntött zsírt mértem 🙂 ).

Táplálkozási információk:

Szolgáló: 247gKalória: 476cal (24%)Szénhidrátok: 3.1g (1%)Fehérje: 63.3g (127%)Zsír: 22g (34%)Telített zsír: 8.1g (51%)Koleszterin: 210mg (70%)Nátrium: 1195mg (52%)Kálium: 934mg (27%)Cukor: 1.3g (1%)A-vitamin: 100IU (2%)Kalcium: 200mg (20%)Vas: 2.9mg (16%)

Eredetileg közzétéve: 2015. június. Újra közzétéve 2020 februárjában, javított videókkal és fotókkal, majd 2023-ban rendbetétellel frissítve. NINCS VÁLTOZÁS A RECEPTEN. Nem merném – úgy tökéletes, ahogy van!


Dózer élete

Így néz ki egy Food Coma.

Dózer a golden retriever kutya pulykaeledel kómában

hasonló hozzászólások

Leave a Reply